KIJK LEES LUISTER

Kijk, lees, luister

Door de tijd heen zijn tijdens coachingstrajecten heel veel filmpjes, boeken, liederen etc. gedeeld. Soms ter bemoediging, soms ter inspiratie of gewoon om je eens even aan het denken te zetten of om juist even wat te relativeren. Regelmatig zullen we nieuwe bijdragen posten. Kijk, lees, luister…

Januari 2021

Damascus & Hanne de Vries

Mei 2020

Gaither musics – Fortune/Walker/Rogers/Isaacs

brotherly love is something we all need…

April 2020

Stef Bos

Remco de Zwart

https://www.facebook.com/cip.nl/videos/2632356650327972/

Maart 2020

Gordon Mote & Jason Crabb

Februari 2020

Matthijn Buwalda

Januari 2020

Stef Bos

Peter: ‘Dit lied beschijft precies wie ik ben.’

2019

Henri Nouwen

Nouwen nodigt jou uit om Rembrandts meesterwerk, dat de parabel van de scheppende, onvoorwaardelijke en bevrijdende liefde van God op onnavolgbare wijze afbeeldt, op een nieuwe en directe manier te zien en te begrijpen.

“Het boek dat mijn leven het meest ingrijpend beïnvloedde, met universele, tijdloze lessen voor alle mensen. Ik wil iedereen aanraden dit boek te lezen, vooral degenen die een moeilijke periode in hun leven doormaken.”

Hilary Clinton

Dit boek is hier te bestellen

John Piper

W. Paul Young

In een wereld waar religie steeds minder betekenis lijkt te krijgen, worstelt ‘De uitnodiging’ met de tijdloze vraag: waar is God in deze wereld vol onbeschrijflijke pijn en verdriet? De antwoorden die hoofdpersoon Mack krijgt, zullen je verbazen en wellicht net zo veranderen als ze hem hebben gedaan.


“Het is een boek dat ik iedereen die ik ken aanraad. Het daagt je uit om alles waarvan je dacht dat het een zekerheid was, opnieuw te bekijken.”

Sylvana Simons

Dit boek is hier te bestellen