ERIK EN KAREN

Wanneer ik even achterom kijk denk ik aan een God, vol van genade, vol van verdraagzaamheid en zo vol liefde. Soms denk je in je leven: Het komt nooit, nooit meer goed. Je zit in een spiraal waar je nooit meer uit komt…

In de hulpverlening gingen we van A naar B en van B weer naar A, niet vooruit, maar achteruit. We leerden vooral het ‘van Hem’ en niet ‘van hen’ te verwachten. De weg ging steeds verder, maar liep uiteindelijk soft, langdradig en via allerlei protocollen vast in de modder van een christelijke instelling voor woonbegeleiding.

Een wereld van verschil!… Recht door zee, wat wij nodig hadden.

Op een bijzondere manier is na enige tijd Recovery Coaching op onze weg geplaatst. Een wereld van verschil! Vanuit de bijbel kregen we onderwijs en bemoediging. Recht door zee, wat wij nodig hadden.

Persoonlijke crises, relatieproblemen, gezinsproblemen; in het begin leefden we van gesprek tot gesprek. Peter van der Linden was enorm welkom. Hij hielp ons uit een diep dal en schiep orde. We kregen veel tips en handvaten.

Peter is erg doortastend. Al snel had hij door wat er speelde. Na onderzoek kwam er inderdaad ADHD met autistisch forumgedrag uit. Peter gelooft in ons en dat geeft moed. Hoewel het nog een lange weg op flinterdun ijs is. Achter Christus aan!!

Peter komt nu een jaar bij ons en ieder gesprek is weer nuttig, zinvol en leerzaam. Maar ook Peter is maar een mens, want let op: Hij is regelmatig ‘aan de lijn’, maar een vier gangenmenu gaat er altijd in, haha!! 

Erik en Karen*

*De namen van Erik en Karen zijn om privacyredenen gefingeerd