JEANET

Mijn jeugd was zwaar, ik kwam eruit als een nul en dat gevoel bleef. Ook tot in mijn volwassenheid en huwelijk. Door nog meer problematiek was mijn huwelijk niet in balans. Zo volgde een diepe burn-out, waarin ik ‘het leven’ helemaal niet meer zag zitten, ook al was ik een gelovig kind van God.

God stuurde Peter van der Linden op mijn pad.

God stuurde Peter van der Linden op mijn pad. Hij was erg bewogen en begaan met mijn situatie. Zowel lichamelijk als in mijn huwelijk wat er niets meer wat inhoud gaf. Mijn partner en ik leefden, tot mijn grote verdriet, als twee mensen die samen een huis deelden, ieder voor zich!

Peter bracht me terug naar het gebed en werd mijn geestelijk baken. Langzaam kwam ik uit mijn burn-out / depressie. Samen hebben we biddend de enorme medicatie afgebouwd en werd ik weer een beetje mens met een levensdoel, het zwarte gat raakte achter mij.

Samen met zijn Hemelse Vader was Peter er persoonlijk voor me. En dat is een meer dan grote zegen in mijn leven geweest. 

Veel is er gebeurd: een scheiding / verhuizing, opnieuw ingestort, maar altijd was daar mijn baken Peter die me opbeurde en met me tot God bad om uitkomst. God verhoorde onze gebeden, en langzaam kwam ik weer uit die donkere put. Voor Peter was ik niet ‘een’ client. Samen met zijn Hemelse Vader was hij er persoonlijk voor me. En dat is een meer dan grote zegen in mijn leven geweest. 

Jeanet*

*De naam van Jeanet is om privacyredenen gefingeerd