TOERUSTING

Toerusting

Er is heel wat aan de hand op onze wereld. Waar de aarde werd geschapen in harmonie hebben wij er inmiddels een aardige chaos van gemaakt. In ‘de strijd om het bestaan’ gaan er heel wat mensen ten onder en vinden er heel wat gevechten op leven en dood plaats. Ben jij voldoende bewapend en toegerust om te strijden en te overwinnen?

SPREEKBEURTEN

‘Een inspirerende en overtuigende boodschap geheel in eigen stijl…’, ‘Telkens weer uniek en met impact…’, ‘Zo gedreven, en wat een bewogenheid met de doelgroep…’. Zomaar wat kernachtige reacties op gehouden spreekbeurten. 

Hoe maken we als christenen God zichtbaar door ons heen? Of hoe zijn wij als christelijk bedrijf relevant in deze tijd en voor onze klanten? God echt horen spreken… je geloofd het zelf zeker? Of, man hoe rein ben jij eigenlijk?

Kom maar op met jouw thema! Het is onze passie om God te verheerlijken, Jezus te volgen en onze naaste te dienen.


Een jonge pianist vroeg eens aan Leonard Bernstein of die zijn mentor wilde worden. De grote componist en dirigent vroeg op zijn beurt: ‘Vertel me maar wat je plannen zijn en dan zal ik je wel zeggen of je het wel of niet moet doen.’ Wat de jonge man wilde, was een betere pianist worden. In feite was Bernsteins boodschap: ‘Pianospelen en repeteren is jouw verantwoordelijkheid. Het enige dat jij niet kunt is jezelf horen met de oren van een groot pianist. Dat kan ik wel voor je doen.’

Barnabas discipelde Paulus. Paulus op zijn beurt discipelde Timotheüs… Gebruik jij jouw talenten? Recovery wil zelfs helpen ze bij jou te ontdekken, maar bovenal verspilling of weglekken van dat talent voorkomen! Je hebt gekregen om te delen…

DISCIPELSCHAP


GELOOFSOPBOUW

Geestelijke groei. Je verlangt ernaar en tegelijk kan het voelen als dat het je allemaal zo opgedrongen wordt. ‘Als je echt christen ben, dan ken je dit, en doe je dat…’.

Of ben je daar helemaal niet mee bezig en vraag je je zelfs af of er een God is, en als die er dan is, waarom dan…? Jezus? Kerk?

Wat gaaf dat je deze vragen zo durft te stellen. Ze houden je bezig. Ons motto is: Leef geborgen vrij! Mogen wij met je optrekken? Om jouw eigen identiteit door al die vragen heen te ontdekken?

Andere vormen van inspirerende toerusting in gedachten? Persoonlijk, voor jong, voor oud, voor clubs, voor teams, voor groepen? Bij Recovery Coaching kijken we sinds het verzorgen van kerkdiensten in een Rotterdamse seksclub nergens meer van op! We komen daar waar jij bent!

Met een innemende dosis humor weet Peter als geen ander binnen mum van tijd jong en oud zowel te inspireren als te ontmaskeren. Even uniek is tegelijk ook zijn teer, diepgewortelde eerlijk en oprechte belangstelling in jouw diepste zijn.

Karel